Tanácsok

Forever Sun - Terápia a bőrnek és a léleknek!

Hogyan kell szoláriumozni?

A kérdés nagyon egyszerűnek tűnhet és ennek ellenére mégis nagyon sokan nem tudják, hogyan kell szoláriumozni, hogy a lehető leggyorsabban, legszebben barnuljanak le úgy, hogy megőrizzék bőrük egészségét. Napozni, szoláriumozni egyaránt jó dolog, nem csak a szép barna bőrért, hanem szervezetünk D- vitamin szükségletének kielégítésére is, de fontos, hogy betartsuk a szabályokat, és odafigyeljünk a mértékletességre, valamint bőrünk egészségére.

Szoláriumozás után fontos a folyadék pótlásra is gondolni, a szoláriumban lévő meleg miatti folyadékvesztés és a bőrünk jobb kondíciója miatt is.

A szolárium kozmetikumokat speciálisan szoláriumozáshoz fejlesztették ki, segítségükkel mélyebb, tartósabb barnulás érhető el rövidebb idő alatt. Egy barnulási periódus során 30-40 % -kal hatékonyabban barnulhatunk szoláriumkozmetikumokkal. Bőrünk ápolása, hidratálása a mindennapi rutin fontos része, különösen akkor, ha napozunk / szoláriumozunk.

A szolárium krémek már a barnulást megelőzően hidratáló, bőr puhító anyagokkal táplálják a bőrt, védenek a kiszáradástól és a bőr öregedésétől. A különleges növényi összetevőkkel segítik fenntartani a bőr rugalmasságát és egészségét.